Forum hotstacja.forumoteka.pl Strona Główna hotstacja.forumoteka.pl
Opis Twojego forum

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Znacie jakieś fajne sklepy online z butami?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum hotstacja.forumoteka.pl Strona Główna -> Pierwsze forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mikoolaj

PostWysłany: Pią Sty 31, 2020 12:48 am    Temat postu: Znacie jakieś fajne sklepy online z butami? Odpowiedz z cytatem

Znacie jakieś fajne sklepy online z butami?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hostka

PostWysłany: Pią Sty 31, 2020 1:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz potrzebowałam nowych kozaków na zimę i wybrałam je w tym sklepie https://butymodne.pl/ Często kupuję coś online i właśnie jak tylko znajdę tutaj coś ładnego to zamawiam. A na zimę muszę mieć kilka par butów. Dobrze, że w tym sklepie można tak szybko i wygodnie je zamawiać.
Powrót do góry
andrju

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2021 10:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja w sieci to co chwilę robię zakupy. A ostatnio mega duże zamówienie na https://maybella.pl/ zrobiłam. Czekam z niecierpliwością Smile ale z butami niestety nie znam
Powrót do góry
Pauliq

PostWysłany: Pią Paź 15, 2021 8:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to też co zamierzacie kupić, jakiego rodzaju butów potrzebujecie. Ja powoli zabieram się za zakup butów zimowych, średnio tak raz na 3 lata kupuje takie porządniejsze buty. Oprócz tego to jeszcze halówki adidas by mi się przydały.
Powrót do góry
Rei88

PostWysłany: Pon Lut 27, 2023 8:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy widzieliście gdzieś na sandały azaleia opinie ? Znalazłam w jednym sklepie korzystną ofertę na nie i tak kusi mnie, aby je zamówić.... Nie chcę jednak tak całkiem w ślepo kupować, chciałabym doradzić się zatem jak wygląda kwestia jakości itd.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum hotstacja.forumoteka.pl Strona Główna -> Pierwsze forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: